Mua më bëhen shumë pyetje rreth Agjërimit të Danielit dhe për ide rreth vaktit të mëngjesit! Kur nuk jemi duke agjëruar, ne jemi mësuar shumë të përdorim produktet e bulmetit (që nuk lejohen në Agjërimin e Danielit), vezët apo të tjera proteina shtazore. Kështu që është tamam rasti për të qenë pak krijues!

Ja disa prej të preferuarave të mia . . . shumë prej këtyre recetave mund t’i gjeni në librat rreth Agjërimit të Danielit si dhe në librat e gatimit që janë të disponueshme në anglisht tek: http://daniel-fast.com/store.html

Muesli me qumësht soje të paëmbëlsuar

Torta orizi (që bëhen me oriz bojkaf) me gjalp kikiriku dhe stafidhe

Pure frutash dhe qumësht soje të paëmbëlsuar

Mollë të skuqura në zjarr të fortë me vaj arrash kokosi me oriz bojkaf

Bollgur me fruta të thata dhe qumësht të paëmbëlsuar soje

Tortilla të bëra në shtëpi me zarzavate të pjekura duke i trazuar

Këto janë një pjesë e vogël e ideve për vaktin e mëngjesit gjatë Agjërimit të Danielit! Ju lutem shtoni të preferuarat e juaja, dhe qofshi të bekuar në agjërimin tuaj!