Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php on line 77

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php:77) in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/pmwiki.php on line 1317
LUTUNI PER SHQIPERINE - Blog - Raport Lutjeje nga Memaliaj pas Agjerimit 21-ditore

2 nga grupi jone i vogel kane marre pjese ne agjerimin. Kur lexova imeilin juaj per kete agjerim te pjesshem,e ndjeva qe kjo eshte nje menyr shume e mire per te filluar vitin dhe jam shume mirenjohes per kete frymezim qe na dhate...

Kjo kohe ka rritur edhe deshiren dhe gatishmeri ne ne per te agjeruar ne menyr me te rregullt.

Ne fund te Janarit dhe fillim shkurti kemi patur seminare ne Memaliaj, Tepelena, Gjirokastra me nje Hollandes qe eshte nje mesues biblik shume i mire dhe nje trajnues ne keshillim-dhenie. Kemi pare shume fryte:

  • Ne Memaliaj disa gra degjuan ungjillin per her te pare ne seminar dhe kete jave do te fillojme me nje kurs Alpha pe gra kete jave
  • Ne Tepelena ka nje grup te konsiderueshem besimtaresh midis nje populli te vecante qe kane disa muaj qe nuk takoheshin me. Kemi ne zemer te nxisim ata per te takuar perseri, disa prej tyre erdhen ne seminar u bekuan dhe ne shpresojme qe mund te hedhim hapa bashke me ata per te mbledhur perseri
  • Ne seminar ne Gjirokastra pati nje bashkepunim midis "ungjilloret" dhe "karismatiket", lavdi Zotit qe avash avash krijohen urat...gjithashtu u hedh ideja per nje trajnim per keshillimdhenie ne fund te vitit me te thelle ne menyr qe te pajisen besimtaret per kete teme te rrendesishem dhe te kete bashkepunim per te ndihmuar njeri-tjetrin per keshillim-dhenie te frytshme ne te ardhmen.

Faleminderit perseri per frymizimin qe jepni me sherbesen e lutjes.

Bekime Daniel

Komente

  1. Nga rudina, më October 06, 2011, at 06:28 AM lavdi Zotit! U inkurajova shume kur e lexova! Bekime.

Shkruaj një koment

Cdo koment duhet aprovuar para se të shihet


Emri (e detyruar):

E-mail (e detyruar, nuk do të botohet):

Websajt-i:


Shtyp tekstin