Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php on line 77

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php:77) in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/pmwiki.php on line 1317
LUTUNI PER SHQIPERINE - Blog - nga Edi Morava

Jane kerkesa qe ne jemi duke u lutur dhe do te lutemi. Si kishe ne kemi filluar sherbesen e te varferve, ku ndikohen femijet dhe gra te cilat kane ngel vetem per shkak se burri u ka vdekur dhe disa jane te divorcuara, kisha ne kete eshte e perfshire jo vetem prktikisht por edhe finaciarisht. vete besimtare do te sjellin ushqime cdo te diele ne sherbese per te varferit. Gjithashtu ne jemi duke menduar shume per kishe mbjellje ne shqiperi dhe jashte saj. Jemi duke punuar ne oher te maqedonise, eshte e veshtire dhe kemi nevoje per lutje. kemi nevoje per financa, nje familje te shkoje aty me kohe te plote, dhe kemi nje grup prej 10 vetesh te cilet duam qe ata te pranojne Krishtin.

Shkruaj një koment

Cdo koment duhet aprovuar para se të shihet


Emri (e detyruar):

E-mail (e detyruar, nuk do të botohet):

Websajt-i:


Shtyp tekstin