Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php on line 77

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php:77) in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/pmwiki.php on line 1317
LUTUNI PER SHQIPERINE - Blog - Kalendari i lutjes – 2015

Click Here for English

 • Janar 5 – 25: Agjerimi i Danielit (Rrjeti i lutjes, Shqiperi)
 • Mars 4-6: Agjerimi i Esterit (Bethesda-Shtepia e lutjes)
 • Prill 6 – Maj 16: 40-dite lutje dhe agjerim (Bethesda-Shtepia e lutjes)
 • Maj 16: Dite lutje per Vendin/Atdheun (Bethesda-Shtepia e lutjes)
 • Maj 24: Dita Globale e Lutjes
 • Qershor 18 – Korrik 17: Lutjet te vecante per Ramazan (YWAM)
 • Tetor 2: Dite lutje per Israelin (Bethesda-Shtepia e lutjes)
 • Nentor 2: Dite lutje per Ballkanin (Rrjeti i Lutjes, Shqiperi, Rrjetin e lutjes Balkanike)
 • Nentor 8: Dita Ndërkombëtare e lutjes për kishën e persekutuar
Vazhdimisht:
 • Nga Janar-Maj: te shtunen e trete te muajit :Lutje (Bethesda-Shtepia e lutjes)
 • Cdo te dielen e pare ne muaj: Lutje (17:00 – 19:00) – Lutje per Tiranen (Lutje 24/7 per Tirane )
 • Çdo e shtunë të fundit të muajit nga ora 18 -Night e Lutjes për rajonin e Krujës: (Kishat e Krujës dhe Fushë-Krujës)

ENGLISH PRAYER CALENDAR – 2015

 • January 5 – 25: Daniel Fast ( Albania Prayer Network)
 • March 4-6: Esther Fast (Bethesda-House of Prayer)
 • April 6 – May 16: 40-day fast and prayer (Bethesda-House of Prayer)
 • May 16: Day of Prayer for the Nation (Bethesda-House of Prayer)
 • May 24: Global Day of Prayer
 • June 18 – July 17: Ramadan (YWAM)
 • October 2: Day of Prayer for Israel (Bethesda-House of Prayer)
 • November 2: Balkan Day of Prayer ( Albania Prayer Network, Balkan Network)
 • November 8: International Day of Prayer for the Persecuted Church
Ongoing:
 • Every 3rd Saturday of the month from January – May (Bethesda-House of Prayer)
 • Every 1st Sunday of the month (17:00 – 19:00) – Prayer for Tirana (Lutje 24/7 per Tirana)
 • Every last Saturday of the month from 18 o'clock -Night of Prayer for the Kruje region: (Churches of Kruje and Fushe-Kruje)

Shkruaj një koment

Cdo koment duhet aprovuar para se të shihet


Emri (e detyruar):

E-mail (e detyruar, nuk do të botohet):

Websajt-i:


Shtyp tekstin