Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php on line 77

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/cookbook/captcha.php:77) in /homepages/39/d252297167/htdocs/pmwiki/pmwiki.php on line 1317
LUTUNI PER SHQIPERINE - Blog - Artikuj per Agjerimin & Lutjen

Eshte e veshtire per te gjetur ndonje shpjegim per agjerimin ne internet ne gjuhen shqipe. Por agjerimi eshte nje pjese e rendesishme per jeten tone te lutjes. Prandaj Rrjeti i Lutjes ka mundesuar keta artikuj:

Jeta jote e lutjes qofte e bekuar me ane te agjerimit dhe te lutjes. Zoti yne eshte i denje!

Shkruaj një koment

Cdo koment duhet aprovuar para se të shihet


Emri (e detyruar):

E-mail (e detyruar, nuk do të botohet):

Websajt-i:


Shtyp tekstin